Sistem judecătorescUltimele stiri

Zeci de funcții vacante în instanțe, câte 6 la CSJ și Curtea de Apel Chișinău. Cine sunt candidații

By 8 iulie 2019 No Comments

Zeci de funcții vacante în instanțe, câte 6 la CSJ și Curtea de Apel Chișinău. Cine sunt candidații

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va examina, în ședința de mâine, candidaturile la funcțiile vacante de judecător în cadrul Curții Supreme de Justiție (CSJ) și a Curților de Apel din Chișinău, Bălți și Comrat. De asemenea, membrii CSM urmează să aleagă președinți și vicepreședinți în mai multe instanțe din țară.

La concursul pentru suplinirea a 6 funcţii vacante de judecător la CSJ și-au depus candidaturile doar 6 magistrați, trei de la Curtea de Apel Chișinău, doi de la Judecătoria Chișinău și unul de Judecătoria Edineț. Aici vedeți lista candidaților.

Pentru suplinirea a 6 funcţii vacante de judecător la Curtea de Apel Chișinău și-au depus candidaturile 9 magistrați. Toți activează la Judecătoria Chișinău. Vedeți aici cine sunt persoanele care pretind la funcțiile de judecător al Curții de Apel Chișinău.

Tot mâine, CSM va examina candidaturile la cele două funcții vacante de judecător la Curtea de Apel Bălți. Trei magistrați de la Judecătoria Bălți s-au înscris în concurs. De asemenea, urmează să fie ales și vicepreședintele Curții de Apel Bălți.

Și la Curtea de Apel Comrat se caută un magistrat. Pentru această funcție și-a depus candidatura o singură persoană.

În cadrul ședinței, membrii CSM vor mai examina candidaturile pentru suplinirea funcțiilor vacante de președinte ai Judecătoriei Comrat, Judecătoriei Soroca, Judecătoriei Cahul, dar și de vicepreședente ai Judecătoriei Criuleni și Judecătoriei Cimișlia.

Listele candidaților le găsiți aici.

Leave a Reply