Anticorupție și integritateUltimele stiri

Zece candidați la funcția de inspector au fost admiși pentru proba scrisă. Cine sunt aceștia

By 2 iulie 2019 No Comments

Zece candidați la funcția de inspector au fost admiși pentru proba scrisă. Cine sunt aceștia

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) anunță că, dintre cele 15 dosare depuse de către candidații la funcția de inspector de integritate, 10 au fost admise pentru etapa următoare. Comisia de concurs a ANI a decis să nu admită la etapa următoare cinci candidați, pentru că nu au studiile sau experiența necesară pentru a deține această funcție (studii juridice sau economice și cel puțin doi ani de experienţă de muncă în domeniul studiilor superioare respective în ultimii patru ani de activitate).

Prin urmare, cei 10 candidați admiși sunt așteptați vineri, 5 iulie 2019, ora 9:00, la proba scrisă. Aceștia sunt:
1.Hîncu Tatiana
2.Isopel Vadim
3.Capmoale Ion
4.Munteanu Alina
5.Renița Alexandru
6.Banari Lilian
7.Hîncu Sergiu
8.Ciorici Pavel
9.Fetescu Andrian
10.Vizitiu Olga.

Cei care vor reuși să treacă această etapă vor urma să se prezinte și la proba interviului, care va avea loc joi, 11 iulie 2019, ora 9:00. Proba scrisă se va desfășura în sala de ședințe a Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație (mun.Chișinău, str. Alecu Russo 1, etajul 12).

Amintim că, ANI mai are în desfășurare încă un concurs privind ocuparea funcției de inspector de integritate, care este la etapa de depunere a dosarelor până la data de 10 iulie 2019. În acest context, ANI lansează un apel către juriștii și economiștii din Republica Moldova să-și depună dosarele de participare la concurs, pentru a-și aduce astfel aportul la prevenirea corupției și promovarea standardelor de integritate în societate.

PÎn prezent, ANI are 37 de funcții vacante pentru inspectori de integritate.

Leave a Reply