Evenimente

Legal Hackathon Chișinău 2018

By 25 noiembrie 2018 No Comments

7-9 decembrie 2018

iHUB Chișinău
str. 31 August 1989, 78

2018/12/16 19:00:00

Asociația Obștească INVENTO cu sprijinul Fundației Freedom House in Moldova și în parteneriat cu comunitatea Chisinau Legal Hackers, organizează în premieră pentru Republica Moldova – Legal Hackathon Chișinău 2018.

Legal Hackathon reprezintă o competiție care are drept scop să faciliteze dezvoltarea inovațiilor în sistemul justiției cât și în sistemul de servicii ce au drept scop realizarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale cetățenilor, atât în sistemul public, cât și cel privat.

Timp de un weekend (7-9 decembrie) participanții vor lucra în echipe și vor dezvolta soluții pentru provocările curente din sistem, astfel încât acestea să contribuie la îmbunătățirea sistemului de justiție, accesului la justiție, optimizarea proceselor de lucru și a procedurilor legale și tot ce se regăsește la intersecția dintre tehnologie și lege. Pe parcursul evenimentului participanții vor beneficia de training și formare în domenii, precum: Design Thinking, Minimum Viable Product, Marketing strategies, UX Design. Totodată echipele vor avea parte de o sesiune de coaching din partea antreprenorilor ce au reușit să dezvolte un start-up în Republica Moldova.

Pentru echipele câștigătoare sunt prevăzute 3 premii a câte $2000 (USD) și invitația de a participa gratuit la Innovating Justice Forum.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și necesită înregistrare prealabilă.

✔ ÎNREGISTRARE:
http://bit.ly/2zOatXg

? MAI MULTE DETALII:
http://legalhackathon.md/

Leave a Reply