Justiție și dezvoltare economicăUltimele stiri

Testarea cursului de instruire la distanță în cadrul sistemului administrației penitenciare

By 22 mai 2020 No Comments

Testarea cursului de instruire la distanță în cadrul sistemului administrației penitenciare

Centrul de instruire al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a testat prima instruire de la distanță cu genericul „Discriminarea și practicile de combatere a discriminării în penitenciare”. La cursul de instruire online au participat funcționarii cu statut special responsabili de pregătirea profesională.

În contextul situației epidemiologice mondiale, care a creat impedimente la organizarea cursurilor de instruire inițială și perfecționare, Centrul de instruire al ANP cu suportul Direcției IT și comunicații a DGLA a ANP au inițiat procesul de instruire la distanță prin intermediul platformei educaționale online Zoom.

Simularea a avut drept scop testarea capacității tehnice a sistemului administrației penitenciare pentru introducerea formatului de instruire la distanță la cursurile de pregătire inițială.

Cursul de formare inițială la distanță urmează a fi inițiat începând cu data de 9 iunie curent, la care vor participa agenții și ofițerii de penitenciare nou angajați în cadrul sistemului administrației penitenciare.

Leave a Reply