Sistem judecătorescUltimele stiri

Rezultatele probei scrise la concursul pentru funcția de procuror și de judecător în temeiul vechimii în muncă. Câți candidați au luat nota 1

By 10 aprilie 2019 No Comments

Rezultatele probei scrise la concursul pentru funcția de procuror și de judecător în temeiul vechimii în muncă. Câți candidați au luat nota 1

Institutul Național al Justiției a publicat rezultatele probei scrise ale candidaților la funcția de procuror și de judecător în temeiul vechimii în muncă.

Dintre cei 73 de candidați înregistrați la examenul pentru funcția de procuror, doar 58 s-au prezentat la probele scrise. Notele finale, după cele 2 probe scrise – proba scrisă rechizitoriul și proba scrisă ordonanță de încetare/clasare – variază între 9,26 și 3,09. Cinci persoane au luat note mai mici de 5. Lista cu rezultatele probei scrise la funcția de procuror în temeiul vechimii de muncă poate fi văzută aici.

La fel, dintre cele 118 persoane înscrie la concursul pentru funcția de judecător în temeiul vechii de muncă, doar 96 s-au prezentat. Notele variază de la 1 la 10. Doi candidați ai luat nota 10 la ambele probe scrise – proba scrisă hotărâre și proba scrisă sentință. Alți trei candidați au luat mai puțin de nota 5, dintre care doi au luat nota 1 la ambele probe. Lista cu rezultatele probei scrise la funcția de judecător în temeiul vechimii de muncă poate fi văzută aici.

Candidații nemulțumiți de notele luate, pot depune contestații astăzi sau mâine (10-11 aprilie).

Conform graficului examenelor de absolvire, proba orală se va desfășura în perioada 12-25 aprilie.

Leave a Reply