Evenimente

Prima Conferință EYBA 2019, organizată la Chişinău

By 22 martie 2019 No Comments

Prima Conferință EYBA 2019, organizată la Chişinău

Asociația Tinerilor Avocați este gazda Conferinței de Primăvară a Asociației Europene a Tinerilor Avocați (EYBA Spring Conference 2019). Evenimentul se va desfășura în perioada 4-7 aprilie, la Chișinău.

În cadrul Conferinţei vor fi discutate experienţa şi practicile Europene şi naţionale privind Armonizarea Legislaţiei la Standardul Juridic al Uniunii Europene, cu accent pe politici şi strategii naţionale şi internaţionale, servicii financiare, legislaţia civilă şi comercială, servicii juridice, date cu caracter personal, vinificaţie, investiţii şi altele.

Conferinţa este o ocazie excelentă de networking şi dezvoltare a cooperării cu avocaţi din diverse ţări Europene şi SUA. În calitate de vorbitori vor participa experţi internaţionali şi naţionali din sectorul public şi privat. Pe lângă partea ştiinţifico-profesională, evenimentul include şi programul socio-cultural.

Doritorii de a participa la întreg eveniment (programul ştiinţifico-profesional şi programul socio-cultural) sunt invitaţi să se înregistreze prin utilizarea informaţiei de pe site-ul Conferinţei EYBA (pentru Moldova sunt aplicabile tarifele EYBA Member Early Birds).

Persoanele care doresc să participe doar la programul ştiinţifico-profesional (prezentările experţilor şi dezbateri, 5-6 aprilie) pot beneficia de ofertă de preţ specială şi să se înregistreze la acest link.

Conferința se va desfășura în limba engleză. Avocaților și avocaților stagiari li se vor aloca ore de instruire echivalent cu orele de participare la Conferință.

Leave a Reply