EvenimenteFreedom HouseJuriștii pentru Drepturile OmuluiSistem judecătorescUltimele stiri

Masă rotundă: „Provocările justiției selective în Republica Moldova: constatări, idei și soluții”

By 5 noiembrie 2019 No Comments

Masă rotundă: „Provocările justiției selective în Republica Moldova: constatări, idei și soluții”

Freedom House, în colaborare cu Juriștii pentru Drepturile Omului, organizează mâine, 6 noiembrie, masa rotundă „Provocările justiției selective în Republica Moldova: constatări, idei și soluții”. Discuțiile vor avea loc la Institutul Național al Justiției (str. Serghei lazo, 1, mun. Chișinău), începând cu ora 09:00.

La eveniment va fi prezentat „Raportul de monitorizare a selectivității justiției penale”, care relevă rezultatele eforturilor de monitorizare și documentare a cazurilor de justiție selectivă din Republica Moldova. Evenimentul va convoca reprezentanți ai sectorului justiției, autorităților publice, societății civile, mass-media, și le va oferi oportunitatea să discute constatările și recomandările raportului.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să trimiteți un mesaj, indicând numele, prenumele, organizația pe care o reprezentanți și datele de contact, la adresa de e-mail garbuz@freedomhouse.org. Accesul la eveniment se va face în baza confirmării de la Freedom House.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Mobilizarea societății civile întru susținerea integrității în justiție în Republica Moldova”, implementat de Freedom House cu suportul Departamentului de Stat al SUA, Biroul justiție penală și aplicare a legii.

Leave a Reply