AvocaturăUltimele stiri

Începe Programul de instruire inițială obligatorie a avocaților stagiari. Orarul pentru martie 2019 și Lista avocaților stagiari

By 12 martie 2019 No Comments

Începe Programul de instruire inițială obligatorie a avocaților stagiari. Orarul pentru martie 2019 și Lista avocaților stagiari

Centrul de Instruire a Avocaților, în parteneriat cu ABA ROLI Moldova (Asociația Barourilor Ameriacne Inițiativa pentru Supremația Legii), cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, începe Programul de instruire inițială obligatorie a avocaților stagiari. 

Programul de instruire va derula în perioada lunilor martie-iulie 2019 și va asigura câte 40 de ore de instruire pentru fiecare avocat stagiar la patru teme obligatorii,aprobate de Consiliul Centrului de Instruire a Avocaților.

Avocații stagiari, în număr de 225, potrivit datelor la 11 martie 2019, au fost repartizați în grupuri după criteriul expirării perioadei stagiului profesional.

Orarul seminarelor pentru martie 2019 și Lista avocaților stagiari, pentru care vor fi asigurate câte 40 de ore obligatorii în această lună, poate fi văzut pe site-ul Uniunii Avocaților din Moldova. Avocații îndrumători sunt invitați să responzabilizeze stagiarii pentru îndeplinirea programului obligatoriu de instruire inițială.

Leave a Reply