InițiativeJustiție și dezvoltare economică

Dialogul online de politici: „Strategia pentru asigurarea independenței și integrității sectorului justiției: Direcții prioritare, constrângeri și oportunități”

By 5 iulie 2020 No Comments

Dialogul online de politici: „Strategia pentru asigurarea independenței și integrității sectorului justiției: Direcții prioritare, constrângeri și oportunități”

La începutul anului, Ministerul Justiției a reinițiat procesul de consultări publice a proiectului Strategiei pentru asigurarea independenței și integrității sectorului justiției pentru anii 2020 – 2023 și al Planului de Acțiuni de implementare a acesteia cu părțile interesate, reprezentații societății civile, experții Consiliului Europei, Uniunii Europene și altor parteneri de dezvoltare. Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) și Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) au prezentat o opinie preliminară pe margine acestor documente strategice.

În acest context, vă invităm la Dialogul online de politici: „Strategia pentru asigurarea independenței și integrității sectorului justiției: Direcții prioritare, constrângeri și oportunități”, care va avea loc marți, 7 iulie 2020, 13:00 – 15:00.

Dialogul de politici va începe cu o sesiune de deschidere cu participarea partenerilor principali, urmată de un panel de discuții cu experți care vor veni cu o intervenție inițială de 5-7 minute cu privire la direcțiile prioritare și acțiunile cheie care vor fi reflectate în noua Strategie. Discuția va continua cu o dezbatere liberă cu participarea reprezentanților autorităților din sectorul justiției, actorilor din societatea civilă și a partenerilor de dezvoltare invitați la sesiunea de webinar.

Evenimentul va fi transmis online de privesc.eu aici – https://www.privesc.eu/Arhiva/91144/Dialog-online-de-politici–Strategia-pentru-asigurarea-independentei-si-integritatii-sectorului-justitiei–directii-prioritare–constrangeri-si-oportu.

Leave a Reply