Sistem judecătorescUltimele stiri

CSM anunță mai multe funcții vacante în sistemul judecătoresc. Unde se caută președinți și vicepreședinți

By 11 mai 2020 No Comments

CSM anunță mai multe funcții vacante în sistemul judecătoresc. Unde se caută președinți și vicepreședinți

Consiliul Superior al Magistraturii va anunța mai multe funcții vacante de judecător, președinți și vicepreședinți ai instanțelor. Astfel, se caută câte un magistrat la Curtea de Apel Chișinău, Judecătoria Cahul (sediile Cantemir și Taraclia), Judecătoria Edineț și Judecătoria Orhei (sediul Telenești). Subiectul urmează să fie examinat în cadrul ședinței CSM de mâine, 12 aprilie.

De asemenea, se anunță posturi vacante/care vor deveni vacante de președinte al Curții de Apel Bălți și al Curții de Apel Comrat. Funcții vacante de vicepreședinte sunt Curtea de Apel Cahul, Curtea de Apel Comrat și la Judecătoria Ungheni.

Tot mâine, membrii CSM vor examina cererile unor judecători/candidaţi la funcţia de judecător de remitere a materialelor Colegiului de evaluare a performanțelor judecătorilor şi Colegiului de selecţie, pentru o eventuală promovare/numire în funcţie. În total, este vorba de 15 magistrați (Lista se anexează).

Membrii CSM vor mai examina Raportul de activitate al Colegiului de evaluare a performanțelor judecătorilor din cadrul CSM, pentru anul 2019, Raportul de activitate al Colegiului pentru selecția și cariera judecătorilor din cadrul CSM, pentru anul 2019, Raportul de activitate al Colegiului disciplinar din cadrul CSM în anul 2019 și Raportul de activitate al Inspecţiei judiciare din cadrul CSM, pentru anul 2019.

Agenda completă poate fi văzută aici.

Leave a Reply