InițiativeJustiție și dezvoltare economică

Consultare publică privind SIA „Registrul de stat al actelor juridice”

By 13 septembrie 2019 2 Comments

Consultare publică privind SIA „Registrul de stat al actelor juridice”

Ministerul Justiției va organiza o ședință de consultare a opiniei publice privind SIA „Registrul de stat al actelor juridice (versiune actualizată)” pe platforma www.legis.md. Discuțiile vor avea loc în data de 20 septembrie.

În cadrul ședinței, vor fi discutate propunerile, opiniile, obiecțiile de rigoare în vederea îmbunătățirii, perfecționării și dezvoltării bazei tehnice și de program, pentru formarea corectă și consistentă a „Registrului de stat al actelor juridice”.

Ședința de consultare publică va avea loc la sediul ministerului, sala 227, ora 15:00.

Totodată, Ministerul Justiției așteaptă opinii și sugestii, însoțite de argumentele de rigoare, în privința aspectelor legate de „Registrul de stat al actelor juridice”.

2 Comments

  • 1. Nu este indexat in Google;
    2. Cautarea e proasta de tot. De exemplu, atunci cand dai la cautare un cod anume primesti in schimb toate legile prin care acesta a fost modificat. La cautarea legilor este la fel;
    3. Nu mai este posibil de cautat dupa data de publicare. Pe Lex puneam data aparitiei MO, iar motorul de cautarea afisa tot ce a fost publicat in acel MO;
    4. Designul este unul prost si care te pune sa faci scroll inutil, dar e buna chestia cu anii si luna cand au fost facute modificari in legi.

    Eu as intoarce designul lex.justice.md si toate functiile acelui portal.

  • Una din probleme ar fi publicarea cu întârziere de câteva zile a Decretelor Președintelui, după ce acestea sunt publicate în Monitorul Oficial.

Leave a Reply