Sistem judecătorescUltimele stiri

Concursuri pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător, președinte al CSJ și vicepreședinte al colegiului civil, comercial și de contencios administrativ

By 11 februarie 2020 No Comments

Concursuri pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător, președinte al CSJ și vicepreședinte al colegiului civil, comercial și de contencios administrativ

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat concursuri pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător, președinte al Curții Supreme de Justiție (CSJ) și vicepreședinte al colegiului civil, comercial și de contencios administrativ din cadrul CSJ. Acestea au fost publicate în Monitorul Oficial din 7 februarie 2020.

Cererile de participare la concurs urmează a fi depuse în termen de 20 de zile calendaristice. Astfel, candidații înscriși în Registrul participanţilor la concursul pentru suplinirea funcţiilor vacante de judecător, vicepreşedinte sau președinte al instanţei judecătoreşti vor depune la Consiliul Superior al Magistraturii pînă la data de 26 februarie 2020 următoarele acte:
a) cererea de participare la concurs;
b) curriculum vitae actualizat;
c) motivarea personală;
d) certificatul medical privind starea sănătății, în cazul expirării valabilității acestuia la data depunerii cererii.

Concursurile se vor desfășura în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru suplinirea funcțiilor de judecător, de vicepreședinte și de președinte al instanței judecătorești.

Cererile privind participarea la concursuri urmează a fi depuse conform modelului plasat pe pagina web a CSM la compartimentul Modele de acte.

Leave a Reply