Justiție și dezvoltare economicăUltimele stiri

Concurs pentru selectarea avocaților care să reprezinte interesele Republicii Moldova în acţiunea înaintată de Gater Assets Limited

By 29 octombrie 2019 No Comments

Concurs pentru selectarea avocaților care să reprezinte interesele Republicii Moldova în acţiunea înaintată de Gater Assets Limited

Ministerul Justiţiei inițiază un concurs pentru selectarea unui cabinet/birou asociat de avocați, inclusiv avocaţi străini/companii de avocaţi străine, pentru reprezentarea intereselor Republicii Moldova în instituţiile de arbitraj internaţionale, în acţiunea înaintată de Gater Assets Limited (United States District Court Southern District of New York) împotriva Republicii Moldova alături de SA “Gazsnabtranzit” şi SA “Moldovagaz” despre încuviinţarea executării silite pe teritoriul SUA a hotărârii Arbitrajului Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ a Federaţiei Ruse din 12 noiembrie 1998 şi încasarea penalităţilor.

Informații cu privire la cerințele față de candidați, lista documentelor necesare pentru participare la concurs, precum și condițiile generale referitoare la prestarea serviciilor, pot fi consultate la aici.

Termenul-limită de recepţionare şi înregistrare a documentelor referitoare la concurs: 12 noiembrie, ora 14:50. Ofertele se vor prezenta în plic sigilat, fie prin poştă, fie prin curier, la adresa şi în termenul indicat. Plicul va conţine inscripţia: Nume participant „________________________”, „Participarea la concursul pentru reprezentarea intereselor Republicii Moldova. A nu se deschide până la ora 15:00, ora locală, 15 noiembrie. A se deschide doar de Comisia de Selectare”. Participanţii la concurs sau reprezentanţii acestora au dreptul să participe la deschiderea ofertelor.

Leave a Reply