Sistem judecătorescUltimele stiri

Cazuri de COVID-19 la Curtea Supremă de Justiție, sediile Ciocana și Centru ale Judecătoriei Chișinău. Acestea vor activa în regim special

By 6 iunie 2020 No Comments

Cazuri de COVID-19 la Curtea Supremă de Justiție, sediile Ciocana și Centru ale Judecătoriei Chișinău. Acestea vor activa în regim special

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) informează că în cadrul instituției a fost confirmat un caz de infectare cu noul tip de coronavirus. Astfel, începând cu 9 iunie, în cadrul Curții se instituie regim special de muncă. Zilele trecute și la sediile Ciocana și Centru ale Judecătoriei Chișinău a fost înregistrat câte un caz de infectare cu noul coronavirus. Respectiv, ședințele de judecată se vor desfășura într-un regim special.

Într-o dispoziție semnată de președintele interimar al CSJ, Vladimir Timofti, se menționează: „Se atrage la serviciu numai personalul strict necesar pentru asigurarea funcționalității instituției, activitatea căruia necesită prezența obligatorie la locul de muncă, ceilalți vor munci la domiciliu”.

La sediul Ciocana vor fi examinate cauzele care pot fi judecată fără citarea părților și cele urgente, se arată în dispoziția semnată de președintele Judecătoriei Chinișinău, Radu Țurcanu.

La sediul Centru vor fi examinate cauzele care pot fi judecate fără participarea părților, cele urgente, cele despre care au fost plasate anunțuri și cele ajunse la faza de deliberare, adoptare și pronunțare a hotărârii.

Leave a Reply