Anticorupție și integritateUltimele stiri

ANI: 23 de candidați și-au depus dosarul de participare pentru funcția de inspector de integritate

By 12 iulie 2019 No Comments

ANI: 23 de candidați și-au depus dosarul de participare pentru funcția de inspector de integritate

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a recepționat 23 de dosare de participare la concursul pentru funcția de inspector de integritate. Comisia de concurs urmează să se întrunească pentru a stabili admisibilitatea acestora la următoarea etapă.

Termenul-limită de depunere a dosarelor a expirat miercuri, 10 iulie, iar conform Regulamentului cu privire la concursul pentru suplinirea funcţiei de inspector de integritate dosarele depuse după data respectivă nu se examinează.

Concursul pentru funcția de inspector de integritate se desfășoară în 3 etape: proba scrisă, interviul și poligraful. Până atunci însă, ANI urmează să anexeze la dosarul depus: certificatele de integritate ale candidaților, cazierele de integritate solicitate de la Centrul Național Anticorupție, precum și rezultatele verificărilor Serviciului de Informații și Securitate.

Autoritatea Națională de Integritate are la moment 37 de funcții vacante pentru inspectori de integritate și două concursuri în desfășurare, la diferite etape, pentru ocuparea acestora. Amintim că, doar două persoane au susținut proba scrisă și interviul, organizate în cadrul primului concurs.

Leave a Reply