InițiativeProcuratură și polițieUltimele stiri

Adunarea Generală a Procurorilor va avea loc pe 22 februarie. Ce subiecte vor fi discutate

By 23 ianuarie 2019 No Comments

Adunarea Generală a Procurorilor va avea loc pe 22 februarie. Ce subiecte vor fi discutate

Consiliul Superior al Procurorilor a decis convocarea Adunării Generale a Procurorilor, pentru data de 22 februarie 2019. În cadrul acesteia, vor fi audiate rapoartele despre activitatea Procuraturii pentru anul 2018 și despre despre activitatea Consiliului Superior al Procurorilor pentru anul 2018. De asemenea, vor fi discutate priorităților privind activitatea Procuraturii pentru anul 2019. Un alt subiect ține de modificarea Codului de etică al procurorilor.

Consiliul Superior al Procurorilor încurajează procurorii să manifeste spirit de inițiativă și, în cazul identificării necesităților, să înainteze propuneri de modificare/completare a agendei pentru ședința de referință. Propunerile urmează a fi expediate pe adresa electronică a Aparatului Consiliului Superior al Procurorilo: aparat@csp.md.

Potrivit pct.12 din Regulamentul Adunării Generale a Procurorilor, propunerile de modificare sau de completare a ordinii de zi a Adunării Generale se admit atât înainte de ședință, cât și pe parcursul acesteia.

Adunarea Generală a Procurorilor va începe la ora 10:00 și va avea loc în sediul Procuraturii Generale (mun.Chișinău, bd.Ștefan cel Mare și Sfânt,73, etajul III, sala de ședințe).

Leave a Reply